Atenció alumnat: aquest centre romandrà tancat del 13 de març fins al 27 de març per ordre del Departament d'Educació. Totes les actualitzacions al respecte les trobareu en aquest web i al vostre correu electrònic. Adreceu-vos al centre mitjançat el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per qualsevol dubte o aclariment.

-Comunicat del Departament (pdf) tancament de centres

-Instrucció 1/2020, de 12 de març, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives d’aplicació als centres i serveis del Servei d’Educació de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2

 

  • Atenció: 

    En data, 13 de març, s’han publicat les llistes provisionals d’admesos i exclosos que poden consultar-se per mitjans electrònics.

    En cas d’haver de presentar documentació per esmenar possibles errades i/o exclusions la via per fer-ho serà mitjançant el correu electrònic del centre (documentació escanejada) a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

  • RESOLUCIÓ EDU/2389/2019, de 13 de setembre, per la qual es convoquen les proves extraordinària i ordinària corresponents al curs 2019-2020, per a l'obtenció dels certificats dels nivells B1, B2 i C1 dels ensenyaments d'idiomes de règim especial que imparteixen les escoles oficials d'idiomes.

Convocatòria del juny 2020: Inscripció: del 2 de març (a partir de les 9 h) al 6 de març de 2020 (a les 23.59 h)

Aneu a: http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/7708-proves-idiomes-EOI?moda=1

El Departament d'Educació ha publicat una oferta de formació a les EOI per a docents, per al curs 2019-2020 (programa PIA +).

Consulteu tota la informació a: 

http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formaciogeneralprofessorat/llengues/accions_llengues_estrangeres_curriculars/cursos-eoi-ioc/

Flexibilització de l'itinerari educatiu: matrícula d'actualització en cursos inferiors

Les persones que ja hagin cursat i superat amb anterioritat cursos de les escoles oficials d’idiomes que condueixen a l’obtenció d’un certificat, i que vulguin actualitzar-ne els coneixements, poden sol·licitar matricular-se en l'últim curs realitzat o en qualsevol dels cursos inferiors, sempre que hagin transcorregut dos cursos des de l’obtenció del certificat...

parla 3

Publicada al DOGC la convocatòria d’ajuts per als estudiants matriculats en una universitat catalana per promoure la formació i l’acreditació de terceres llengües, (programa Parla3). Més info. aquí:  http://futurambidiomes.gencat.cat/

ATENCIÓ ALUMNES: 
Si el vostre grup és de Dilluns-Dimecres-Dv les classes comencen el dia 25 de setembre.
Si el vostre grup és de Dimarts-Dijous-Dv les classes comencen el dia 26 de setembre.

EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS

A partir del 8 de juliol es podran recollir els títols de l'A2 (segon) i B1 (tercer).

A partir del 8 de juliol podreu passar a sol·licitar els títols de B2 (cinquè) i del C1.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER FORMALITZAR LA MATRÍCULA OFICIAL

(nivells 1,2,3,4,5)

  • Original i fotocòpia del DNI / NIE/PASSAPORT i resguard del full de preinscripció.
  • Original i fotocòpia de la certificació que ha permès l’exempció del test de nivell, si s’escau. En cas de dubte consulteu:https://www.eoidigital.com/preinscripcio/alumnes/
  • Original i fotocòpia de la documentació que dóna dret a la reducció o exempció de taxes i/o preus públics (família nombrosa, discapacitat, etc.).
  • NOMÉS ALUMNES D’ESO: justificant del seu horari pel curs 2015-16, i a més un document que acrediti quin idioma cursa a l’ESO com a primera llengua estrangera.


NOTA: La formalització de la matrícula implica l'acceptació de la normativa del centre
.

Per consultar les vostres notes, consultar número d'expedient, fer la matrícula on-line, etc, cal accedir a aquest aplicatiu (aplicatiu Centrosnet).

La primera vegada que accediu a l’aplicatiu us haureu de generar una contrasenya personal.

Seguiu les instruccions que trobareu a la pantalla inicial i a partir d’aquell moment haureu d’accedir a l’aplicatiu fent servir el vostre nom USUARI (data de naixement), CONTRASENYA (DNI sense lletra o passaport) i la vostra CONTRASENYA PERSONAL.

NOTA: Si ja us vau generar una contrasenya personal en cursos anteriors no us la cal tornar a generar. Si l’heu oblidat, feu clic a “Recordar contrasenya”.

RECORDEU: Necessitareu aquesta contrasenya personal per a consultar les vostres notes, el vostre expedient acadèmic, etc.

 

Professorat absent

Clica a la imatge per a saber el professorat absent 

Qui hi ha

Hi ha 382 convidats/des i cap membre en línia

Go to top