ATENCIÓ: Publicat el Calendari d'exàmens finals curs 2017-18 (pdf).

Per qualsevol consulta, contacteu amb el centre: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

parla 3

Publicada al DOGC la convocatòria d’ajuts per als estudiants matriculats en una universitat catalana per promoure la formació i l’acreditació de terceres llengües, per al curs 2017-2018 (programa Parla3). Més info. aquí:  http://futurambidiomes.gencat.cat/

Convocatòria de proves corresponents al curs 2017-2018, per a l'obtenció dels certificats de nivell intermedi, avançat i nivell C1 dels ensenyaments d'idiomes de règim especial que imparteixen les escoles oficials d'idiomes.

Accediu a l'enllaç de la Resolució http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&mode=single&documentId=797800&language=ca_ES

CONVOCATÒRIA de juny:

 Accés a l'enllaç: http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/7708-proves-idiomes-EOI

 

 

A partir d'ara els alumnes matriculats al centre el curs 17-18 us podeu descarregar de manera gratuïta l'APP del programa Centrosnet.

Per baixar-vos l'APP podeu fer-ho de qualsevol d'aquestes formes:

1. visitant: www.informaticacentros.com

2. buscant CentrosNET al teu store (AppStore o GooglePlay)

3. Capturant el codi QR (necessitareu un lector d'aquest tipus de codis al vostre mòbil).

codi qr centrosnet

 

Per entrar a l'APP, necessitareu: el vostre número d'expedient i la vostra contrasenya personal de Centrosnet.

-Els antics alumnes que ja vareu entrar a Centrosnet al juny per veure les vostres notes, vareu fer matrícula, etc, ja teniu una contrasenya personal. Haureu d'entrar a Centrosnet i a la primera plana trobareu el vostre número d'expedient (un número en vermell) (accediu ara a Centrosnet, escollir pestanya "login alumne"). També podreu mirar un petit video explicatiu de com funciona tot. Amb aquestes dues dades (número d'expedient i contrasenya personal), ja podreu entrar a l'APP (un cop l'hagueu descarregada al mòbil).

-Els nous alumnes haureu d'anar a la pàgina de Centrosnet i generar-vos una contrasenya personal seguint les instruccions que trobareu (accediu ara a Centrosnet, escollir pestanya "login alumne"). Un cop entreu a Centrosnet a la primera plana trobareu el vostre número d'expedient (un número en vermell). També podreu mirar un petit video explicatiu de com funciona tot. Amb aquestes dues dades (número d'expedient i contrasenya personal), ja podreu entrar a l'APP (un cop l'hagueu descarregada al mòbil).

NOVETAT: Accés al programa Centrosnet per a pares d'alumnes menors d'edat

Els pares d'alumnes menors d'edat poden accedir al programa Centrosnet per comprovar les faltes d'assistència, notes finals, etc, dels seus fills/filles.

  1. Per accedir al programa Centrosnet hauran d’introduir la data de naixement i DNI sense lletra (accediu ara a Centrosnet, escollir la pestanya login padres).
  2. Sortirà una finestreta on haurà de posar nova contrasenya i un correu electrònic.
  3. Rebreu un correu d’activació de la nova contrasenya personal. Aquestes dades serviran per entrar a Centrosnet, login pares, a partir d'ara.

Per entrar a l'APP

  1. Un cop activada la nova contrasenya, podrà accedir a l'APP amb el número d’expedient del fill/a i la contrasenya personal creada. (s'hauran de descarregar l'APP al mòbil).
  2. Cas de tenir dos fills matriculats al centre, haurà d'introduir el número d’expedient del fill/a corresponent.

 

Us animem a fer servir aquesta eina tan útil de comunicació. Per qualsevol incidència contacteu amb el centre: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

HORARI D'ESTIU

Secretaria: Setembre: tots els matins de 9.00 a 14.00.

HORARI DURANT EL CURS

Secretaria: tots els matins de 9.00 a 14.00 hores; tardes dilluns i dimarts de 16.00 a 19,30 hores, i dijous de 16.00 a 19.00 hores.

Per agilitzar les consultes podeu enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS

A partir de l'11 de juliol es podran recollir els títols de 2 i 3r, i sol·licitar els de 5è i C1.

Des d'aquest enllaç podeu accedir al Moodle de l'EOI de Valls.

Per consultar les vostres notes, consultar número d'expedient, fer la matrícula on-line, etc, cal accedir a aquest aplicatiu (aplicatiu Centrosnet).

La primera vegada que accediu a l’aplicatiu us haureu de generar una contrasenya personal.

Seguiu les instruccions que trobareu a la pantalla inicial i a partir d’aquell moment haureu d’accedir a l’aplicatiu fent servir el vostre nom USUARI (data de naixement), CONTRASENYA (DNI sense lletra o passaport) i la vostra CONTRASENYA PERSONAL.

NOTA: Si ja us vau generar una contrasenya personal en cursos anteriors no us la cal tornar a generar. Si l’heu oblidat, feu clic a “Recordar contrasenya”.

RECORDEU: Necessitareu aquesta contrasenya personal per a consultar les vostres notes, el vostre expedient acadèmic, etc.

 

NOVETAT: Centrosnet al mòbil

Per baixar-vos l'APP de Centrosnet al mòbil, aneu a la següent pàgina i seguiu les instruccions: http://www.eoivalls.com/index.php/12-novetats/206-app-centrosnet

 

NOVETAT: Accés al programa Centrosnet per a pares d'alumnes menors d'edat

Els pares d'alumnes menors d'edat poden accedir al programa Centrosnet per comprovar les faltes d'assistència, notes finals, etc, dels seus fills/filles.

  1. Per accedir al programa Centrosnet hauran d’introduir la data de naixement i DNI sense lletra (accediu ara a Centrosnet, escollir la pestanya login padres).
  2. Sortirà una finestreta on hauran de posar nova contrasenya i un correu electrònic.
  3. Rebreu un correu d’activació de la nova contrasenya personal. Aquestes dades serviran per entrar a Centrosnet, (sempre escollir "login pares", a partir d'ara.

Per entrar a l'APP de Centrosnet al mòbil

  1. Un cop activada la nova contrasenya, podran accedir a l'APP amb el número d’expedient del fill/a i la contrasenya personal creada. (s'hauran de descarregar l'APP al mòbil). Per baixar-se l'APP de Centrosnet al mòbil, aneu a la següent pàgina i seguiu les instruccions: http://www.eoivalls.com/index.php/12-novetats/206-app-centrosnet.
  2. Cas de tenir dos fills matriculats al centre, haurà d'introduir el número d’expedient del fill/a corresponent cada vegada.

Professorat absent

Clica a la imatge per a saber el professorat absent 

Qui hi ha

Hi ha 98 convidats/des i cap membre en línia

Go to top