Estàs interessat/da a conèixer la nostra escola? A veure les seves classes i les instal·lacions? Doncs vine a fer un tastet de llengües el proper

  • dimarts 7 de maig, de les 18h a les 19h.

Es requereix prèvia inscripció escrivint un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jornada de Portes Obertes jpeg

 

  • Consulteu la  RESOLUCIÓ ENS/2036/2018, de 29 d'agost, per la qual es convoquen les proves extraordinària i ordinària corresponents al curs 2018-2019, per a l'obtenció dels certificats dels nivells B1, B2 i C1 dels ensenyaments d'idiomes de règim especial que imparteixen les escoles oficials d'idiomes.
  • Atenció: alumnes que heu superat la prova de febrer del B1 d'anglès, ja podeu passar a recollir el títol (amb el DNI, i en horari de secretaria).
  • Inscripció per a la convocatòria de juny 2019: del 4 de març (a partir de les 9.00h) fins al 8 de març de 2019, a les 23.59h, a:  inscriure's a les proves.

HORARI D'ESTIU

Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 (fins el 25 de setembre).

HORARI D'HIVERN

Secretaria: tots els matins de 9.00 a 14.00 hores; tardes dilluns i dimarts de 16.00 a 19,30 hores, i dijous de 16.00 a 19.00 hores.

Per agilitzar les consultes podeu enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris, ensenyament d'idiomes.

Atenció: convocatòria oberta fins l'1 d'octubre.

http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Beques-de-caracter-general-per-a-estudis-postobligatoris?category=7449fd1c-a82c-11e3-a972-000c29052e2c

parla 3

Publicada al DOGC la convocatòria d’ajuts per als estudiants matriculats en una universitat catalana per promoure la formació i l’acreditació de terceres llengües, (programa Parla3). Més info. aquí:  http://futurambidiomes.gencat.cat/

Des d'aquest enllaç podeu accedir al Moodle de l'EOI de Valls.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER FORMALITZAR LA MATRÍCULA OFICIAL

(nivells 1,2,3,4,5)

  • Original i fotocòpia del DNI / NIE/PASSAPORT i resguard del full de preinscripció.
  • Original i fotocòpia de la certificació que ha permès l’exempció del test de nivell, si s’escau. En cas de dubte consulteu:https://www.eoidigital.com/preinscripcio/alumnes/
  • Original i fotocòpia de la documentació que dóna dret a la reducció o exempció de taxes i/o preus públics (família nombrosa, discapacitat, etc.).
  • NOMÉS ALUMNES D’ESO: justificant del seu horari pel curs 2015-16, i a més un document que acrediti quin idioma cursa a l’ESO com a primera llengua estrangera.


NOTA: La formalització de la matrícula implica l'acceptació de la normativa del centre
.

EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS

A partir del 3 de juliol es podran recollir els títols de 2n i 3r.

A partir de l'11 de juliol podreu passar a sol·licitar els títols de 5è i C1.

Per consultar les vostres notes, consultar número d'expedient, fer la matrícula on-line, etc, cal accedir a aquest aplicatiu (aplicatiu Centrosnet).

La primera vegada que accediu a l’aplicatiu us haureu de generar una contrasenya personal.

Seguiu les instruccions que trobareu a la pantalla inicial i a partir d’aquell moment haureu d’accedir a l’aplicatiu fent servir el vostre nom USUARI (data de naixement), CONTRASENYA (DNI sense lletra o passaport) i la vostra CONTRASENYA PERSONAL.

NOTA: Si ja us vau generar una contrasenya personal en cursos anteriors no us la cal tornar a generar. Si l’heu oblidat, feu clic a “Recordar contrasenya”.

RECORDEU: Necessitareu aquesta contrasenya personal per a consultar les vostres notes, el vostre expedient acadèmic, etc.

 

Professorat absent

Clica a la imatge per a saber el professorat absent 

Qui hi ha

Hi ha 67 convidats/des i cap membre en línia

Go to top