HORARI D'ESTIU

Secretaria: A partir del 27 de juny: tots els matins de 9.00 a 14.00, fins el 21 de juliol.

Del 24 de juliol al 31 d'agost el centre romandrà tancat.

HORARI DURANT EL CURS

Secretaria: tots els matins de 9.00 a 14.00 hores; tardes dilluns i dimarts de 16.00 a 19,30 hores, i dijous de 16.00 a 19.00 hores.

Per agilitzar les consultes podeu enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

parla 3

Ajuts del programa de les terceres llengües: Si ets alumne/a universitari/a i has d'acreditar el teu nivell B2 (alemany, anglès o francès), t'interessa la següent info:

http://futurambidiomes.gencat.cat/

EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS

A partir de l'11 de juliol es podran recollir els títols de 2 i 3r, i sol·licitar els de 5è i C1.

Informació per als docents interessats en la reserva de places per a docents del Departament d'Ensenyament.

Atenció: a l'EOI de Valls s'oferten unicament places de francès.

Per més informació aneu a l'enllaç:

http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formaciogeneralprofessorat/llengues/accions_llengues_estrangeres_curriculars/cursos-eoi-ioc/reserva-de-places-a-eoi/

Des d'aquest enllaç podeu accedir al Moodle de l'EOI de Valls.

Consulteu les vostres notes i feu la matrícula on-line per al proper curs (tots el cursos excepte C1 d’anglès), en aquest aplicatiu (aplicatiu Centrosnet).

La primera vegada que accediu a l’aplicatiu us haureu de generar una contrasenya personal.

Seguiu les instruccions que trobareu a la pantalla inicial i a partir d’aquell moment haureu d’accedir a l’aplicatiu fent servir el vostre nom USUARI (data de naixement), CONTRASENYA (DNI sense lletra o passaport) i la vostra CONTRASENYA PERSONAL.

NOTA: Si ja us vau generar una contrasenya personal en cursos anteriors no us la cal tornar a generar. Si l’heu oblidat, feu clic a “Recupereu contrasenya”.

RECORDEU: Necessitareu aquesta contrasenya personal per a consultar les vostres notes en cursos posteriors, el vostre expedient acadèmic i per a matricular-vos al proper curs.

Professorat absent

Clica a la imatge per a saber el professorat absent 

Qui hi ha

Hi ha 32 convidats/des i cap membre en línia

Go to top