A partir d'ara els alumnes matriculats al centre el curs 17-18 us podeu descarregar de manera gratuïta l'APP del programa Centrosnet.

Per baixar-vos l'APP podeu fer-ho de qualsevol d'aquestes formes:

1. visitant: www.informaticacentros.com

2. buscant CentrosNET al teu store (AppStore o GooglePlay)

3. Capturant el codi QR (necessitareu un lector d'aquest tipus de codis al vostre mòbil).

codi qr centrosnet

 

Per entrar a l'APP, necessitareu: el vostre número d'expedient i la vostra contrasenya personal de Centrosnet.

-Els antics alumnes que ja vareu entrar a Centrosnet al juny per veure les vostres notes, vareu fer matrícula, etc, ja teniu una contrasenya personal. Haureu d'entrar a Centrosnet i a la primera plana trobareu el vostre número d'expedient (un número en vermell) (accediu ara a Centrosnet, escollir pestanya "login alumne"). També podreu mirar un petit video explicatiu de com funciona tot. Amb aquestes dues dades (número d'expedient i contrasenya personal), ja podreu entrar a l'APP (un cop l'hagueu descarregada al mòbil).

-Els nous alumnes haureu d'anar a la pàgina de Centrosnet i generar-vos una contrasenya personal seguint les instruccions que trobareu (accediu ara a Centrosnet, escollir pestanya "login alumne"). Un cop entreu a Centrosnet a la primera plana trobareu el vostre número d'expedient (un número en vermell). També podreu mirar un petit video explicatiu de com funciona tot. Amb aquestes dues dades (número d'expedient i contrasenya personal), ja podreu entrar a l'APP (un cop l'hagueu descarregada al mòbil).

NOVETAT: Accés al programa Centrosnet per a pares d'alumnes menors d'edat

Els pares d'alumnes menors d'edat poden accedir al programa Centrosnet per comprovar les faltes d'assistència, notes finals, etc, dels seus fills/filles.

  1. Per accedir al programa Centrosnet hauran d’introduir la data de naixement i DNI sense lletra (accediu ara a Centrosnet, escollir la pestanya login padres).
  2. Sortirà una finestreta on haurà de posar nova contrasenya i un correu electrònic.
  3. Rebreu un correu d’activació de la nova contrasenya personal. Aquestes dades serviran per entrar a Centrosnet, login pares, a partir d'ara.

Per entrar a l'APP

  1. Un cop activada la nova contrasenya, podrà accedir a l'APP amb el número d’expedient del fill/a i la contrasenya personal creada. (s'hauran de descarregar l'APP al mòbil).
  2. Cas de tenir dos fills matriculats al centre, haurà d'introduir el número d’expedient del fill/a corresponent.

 

Us animem a fer servir aquesta eina tan útil de comunicació. Per qualsevol incidència contacteu amb el centre: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Professorat absent

Clica a la imatge per a saber el professorat absent 

Qui hi ha

Hi ha 204 convidats/des i cap membre en línia

Go to top