Atenció alumnat:  Seguint les instruccions del Departament d’Educació, s’ha modificat el calendari lectiu i s’han adaptat les programacions i el sistema d’avaluació a l’estat d’alarma i al període de confinament per la Covid19. 

L’activitat lectiva acabarà el dimarts 2 de juny.  Fins a aquesta data, les activitats d’aprenentatge seguiran sent no-presencials, llevat que la situació millorés i la supressió de l’estat d’alarma permetés tornar-les a fer de forma presencial a l’escola.

Seguint les indicacions del Departament d’Educació, per a l’avaluació de tots els cursos (A1, A2, B1, B2.1, B2.2 i C1) les adaptacions pel que fa al sistema d’avaluació són les següents:

  1. es tindran en compte els resultats de les activitats d'avaluació realitzades abans del 13 de març
  2. les activitats d'avaluació realitzades a partir del 14 d'abril només es tindran en compte si ajuden l'alumne/a a superar l'avaluació
  3. es reserva el període del 3 al 16 de juny per a activitats avaluatives

La vostra professora us donarà informació més detallada sobre com es concreten les noves mesures al vostre nivell i en cada cas particular. Instem a tot l’alumnat a posar-se en contacte amb el professorat el més aviat possible per poder tractar cada cas de forma individualitzada.

El curs acabarà el 19 de juny.

Especificacions per als cursos de certificats (B1, B2 i C1) 

La convocatòria de les proves per a l’obtenció dels certificats es substitueix per l’avaluació continuada. El professorat avaluarà l’alumnat seguint els criteris descrits a l’apartat anterior i si supera el curs obtindrà el  certificat corresponent, vàlid a tots els efectes. 

Per dubtes i consultes podeu  posar-vos en contacte amb la vostra professora o bé enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Nota de premsa del Departament d'Educació referent a l'acció educativa i l'avaluació de l'alumnat durant el període de confinament.

http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=385204

https://govern.cat/govern/docs/2020/04/21/16/13/d7bb25f7-3fcf-45fa-98e3-9bef6795b9ce.pdf