Preinscripció dels NOUS alumnes: de l'1 al 5 de setembre (fins les 15.00 h) a l'aplicatiu corresponent.

Consulteu tota la informació a:

-http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/idiomes/

-http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/idiomes/consulta-centre/

-http://www.eoivalls.com/index.php/13-matricula/158-preinscr

Per consultes envieu un missatge a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Com efectuar el pagament  de la matrícula

 

El mateix aplicatiu de preinscripció proporcionarà un “Resguard de matrícula oficial – Curs 2017-2018” que s’haurà de fer efectiu als caixers automàtics o SERVICAIXA de La Caixa, en el termini de 24h, a partir de la formalització de la matrícula telemàtica. Model d'instruccions de pagament (document PDF).

També podeu pagar per línia oberta: https://portal.lacaixa.es/pagos/impuestosrecibosmatriculas_ca.html

-En cas d’haver al·legat una reducció o exempció de la matrícula, cal aportar la documentació acreditativa al centre no més tard 6 d'octubre. En aquest cas ho haureu d'indicar a l'aplicatiu, triant les taxes o preus públics, segon escaigui:  ordinària/família nombrosa de categoria general o monoparental/exempts, etc.

 

Consulteu preus a: Taxes i preus públics.

Un cop fet l’ingrés, és molt important que us imprimiu el comprovant de pagament i que el guardeu com a resguard.

Important:

Disposeu de 24h per fer el pagament de la matrícula. Si no es fa el pagament dins del termini, els codis de barres deixaran de ser efectius i haureu de repetir tot el procés. És possible que ja no disposeu de places al grup que havieu seleccionat.

Per qualsevol consulta o incidència feu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

CURS 2017-2018   MATRÍCULA OFICIAL

TAXES (nivells: tercer, quart i cinquè)

- Matrícula i serveis per a alumnes oficials dels nivells intermedi (tercer) i avançat (quart i cinquè), per curs: 286,00 euros (PRIMERA MATRÍCULA)

- L'import de la matrícula i serveis per a alumnes oficials dels nivells intermedi i avançat, per curs, quan es fa la matrícula per segon cop en el mateix curs, del mateix idioma, és el resultat d'aplicar el coeficient de 1,3 a la quota prevista: 371,80 euros

- L'import de la matrícula i serveis per a alumnes oficials dels nivells intermedi i avançat, per curs, quan es fa la matrícula per tercer cop en el mateix curs, del mateix idioma, és el resultat d'aplicar el coeficient de 1,8 a la quota prevista: 514,80 euros

FONT: Departament d'Ensenyament: http://ensenyament.gencat.cat/ca/departament/normativa/taxes-preus-publics/taxes/

PREUS PÚBLICS (nivells: primer, segon i C1).

- Matrícula en el nivell bàsic dels ensenyaments d’idiomes i en els cursos d’actualització i especialització (C1):

 • alumnes oficials del nivell bàsic, C-1, per curs: 275 euros
 • Si la matrícula es fa per segona vegada en el mateix curs o bloc del mateix idioma, cal aplicar el coeficient d’1,3 a l’import previst i si es fa per tercera vegada, el coeficient d’1,8 a l’import previst.

FONT: Departament d'Ensenyament: http://ensenyament.gencat.cat/ca/departament/normativa/taxes-preus-publics/preu-public/

Consulteu normativa sobre bonificacions i exempcions: http://ensenyament.gencat.cat/ca/departament/normativa/taxes-preus-publics/exempcions-bonificacions/

 

 APORTACIÓ VOLUNTÀRIA: 30€

Es sol·licita als alumnes que facin una aportació voluntària de 30€ en el moment de la matrícula. Els fons que es recapten a partir de les aportacions voluntàries dels alumnes s’utilitzen per posar a l’abast de l’alumnat equipament, material i serveis addicionals: biblioteca, ordinadors i material d’accés lliure a l’aula d’estudi, activitats culturals, etc.

Com el seu nom indica, és una aportació voluntària. Al full de pagament apareix com el segon codi de barres. Cas que no es vulgui fer efectiu, només cal pagar la matricula (primer codi de barres del full de pagament).

MATRICULACIÓ EN LÍNIA D'ANTICS ALUMNES de primer a cinquè (pel C1 vegeu baix)

Per tal d’agilitzar el procés de matrícula d’antics alumnes, a l’Escola Oficial d’Idiomes de Valls l’alumne haurà de fer la matrícula pròpia via telemàtica els dies que s’indiquen en el calendari següent i d’acord amb les pautes que s’hi descriuen baix. També pots descarregar-te aquí el full PDF: Instruccions matrícula antics alumnes.

Consulteu horaris del curs 2017-2018: horaris curs 17-18

DATES DE MATRÍCULA

 • 6, 7 i 8 juliol: Alumnes de 1r a 4t del curs 16-17 que han obtingut la qualificació APTE/A i es volen matricular a un grup de la mateixa franja horària.
 • 9 i 10 de juliol: Alumnes de 1r a 4t del curs 16-17 que han obtingut la qualificació APTE/A i que es volen matricular a un grup d'una franja horària diferent.
 • 11 i 12 de juliol: Alumnes de 1r a 5è del curs 16-17 que han obtingut la qualificació NO APTE/A, NO QUALIFICAT/DA,  NO PRESENTAT/DA o que han fet RENÚNCIA a la matrícula.

Per a fer aquesta matrícula, l'alumnat haurà d’entrar a l'aplicatiu de matriculació.

L'aplicatiu de matrícula obrirà cada nou termini a les 9 h del matí, sense tancar l'accès als alumnes que s'havien de matricular en la franja anterior.

L’alumne que no es matriculi dins d’aquest període de matrícula del mes de juliol perdrà la seva prioritat de dia i d’horari respecte als que ja ho hagin fet. Qualsevol incidència relacionada amb la matrícula, l’alumne l’haurà de resoldre els dies 13 i 14 de juliol, presencialment a l’escola.

 

Trasllats a una altra EOI

Els alumnes que es matriculin el mes de juliol no podran preinscriure’s el mes de setembre de la mateixa llengua i curs en una altra escola amb la intenció de traslladar-hi la matrícula feta. El trasllat de matrícula d’una escola a una altra es fa, de manera ordinària, durant el curs i en el cas que l’escola a la qual es vulgui traslladar la matrícula, disposi de places.

De manera extraordinària i dins el període no lectiu, els alumnes oficials, un cop hagin formalitzat la matrícula al seu centre d’origen, poden sol·licitar un trasllat de matrícula a una altra escola els dies 17 i 18 de juliol. La sol·licitud es farà presencialment a l’escola de destinació, i quedarà condicionada a la disponibilitat de places. L’escola de destinació es posarà en contacte amb els alumnes, a través dels mitjans que estableixi, per notificar l’acceptació o la denegació del trasllat. En cas d’acceptació, el procés de trasllat ha d’haver acabat abans del 24 de juliol. La documentació que caldrà aportar en el moment de sol·licitar el trasllat serà el full de pagament de la matrícula. En cas que s’accepti, caldrà tramitar el trasllat d’expedient.

 

Pagament  de la matrícula

 

L’aplicatiu proporcionarà un “Resguard de matrícula oficial – Curs 2017-2018” que s’haurà d’imprimir per fer efectiu l’import de la matrícula als caixers automàtics o SERVICAIXA de La Caixa, en el termini de 24h, a partir de la formalització de la matrícula telemàtica.

En cas d’haver al·legat una reducció o exempció de la matrícula, cal aportar la documentació acreditativa al centre no més tard del 22 de juliol.

 

APLICATIU DE MATRICULACIÓ Accés a l'aplicatiu

Per accedir a l'aplicatiu cal que indiqueu:

usuari= data de naixement  00/00/0000

contrasenya= DNI sense lletra

contrasenya personal (instruccions)

1) Aneu a la pestanya GENERAL  i  MATRICULA ON-LINE

2) Confirmeu o trieu grup.  Consulteu els horaris del curs 2017-18 (NO DISPONIBLE)

3) Trieu les taxes o preus públics, segon escaigui:  

(Ordinària/família nombrosa de categoria general o monoparental/exempts).

Consulteu preus a: Taxes i preus públics.

4) Imprimiu el resguard de pagament.

Podeu pagar per línia oberta: https://portal.lacaixa.es/pagos/impuestosrecibosmatriculas_ca.html

Cas de no fer l’ingrés a través de Línia Oberta, el podreu fer a qualsevol terminal de ServiCaixa. Model d'instruccions de pagament (document PDF).

Un cop fet l’ingrés, és molt important que us imprimiu el comprovant de pagament i que el guardeu com a resguard.

Important:

Disposeu de 24h per fer el pagament de la matrícula als caixers automàtics o Servicaixa de La Caixa. Si no es fa el pagament dins del termini, els codis de barres deixaran de ser efectius i haureu de repetir tot el procés. És possible que ja no disposeu de places al grup que havieu seleccionat. No cal portar el resguard de pagament a l'escola.

Per qualsevol consulta o incidència feu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

---

ATENCIÓ ALUMNES interessats en cursar C1: Si us plau, llegiu atentament la informació d'aquest document pdf: Informació Matrícula C1 Ang. Els alumnes que vulguin fer el curs del C1 faran tots la preinscripció al setembre.

Aplicatiu de preinscripció del C1: https://www.eoidigital.com/preinscripcioc1/alumnes/. Llegiu atentament les instruccions. Per qualsevol incidència o consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb el centre: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 PREINSC 2017 18

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA DEL NOU ALUMNAT

ATENCIÓ: PER EVITAR ERRORS I INCIDÈNCIES LLEGIU ATENTAMENT LES INSTRUCCIONS.

Tingueu en compte que hi ha dos aplicatius diferents: un per accedir a nivells de primer a cinquè, i un altre per accedir al C1.

Per consultes o incidències no dubteu a posar-vos en contacte amb el centre a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Guia ràpida de la preinscripció dels nous alumnes

PREINSCRIPCIÓ DE PRIMER A CINQUÈ 

CALENDARI

Nota: Algunes d'aquestes dates podrien variar lleugerament, per la pròpia organització del centre. S'informarà puntualment de qualsevol canvi.

 • Presentació telemàtica de sol·licituds: de l'1 al 5 de setembre (fins a les 15.00 hores del dia 5 de setembre). Si heu de fer test de nivell marqueu-ho a la sol·licitud. Si accediu a un nivell superior a primer, haureu de lliurar el certificat (de forma presencial o en línia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) que permet l'exempció del test, i també haureu d'escollir horari a l'aplicatiu.*

Aplicatiu de preinscripció: https://www.eoidigital.com/preinscripcio/alumnes/

 • Presentació presencial de sol·licituds: 5 de setembre fins a les 14.00 hores (a la secretaria del centre, per qui no ho pugui fer per internet).
 • Sorteig per a l'assignació de places de test de nivell: 6 de setembre, a les 10.00 hores, als serveis centrals del Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202, Barcelona). Consulta pública de resultats a partir de les 18.00 hores, a l'aplicació de la preinscripció.
 • Test de nivell: del 7 al 14 de setembre (cal consultar el dia i l'hora assignats al web del centre). **
 • Tria d'horari a l'aplicació de preinscripció* (només alumnes que han fet el test de nivell): de les 10 hores del 15 de setembre fins a les 13 hores del 18 de setembre.
 • Sorteig per a l'assignació de places: 18 de setembre, a les 14 hores, als serveis centrals del Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202, Barcelona). Consulta pública de resultats a partir de les 18.00 hores, a l'aplicació de la preinscripció.
 • Període de matriculació en línia dels alumnes admesos: des de les 18.00 hores del 18 de setembre fins al 20 de setembre, a la mateixa aplicació informàtica de la preinscripció.
 • Període de matriculació en línia dels candidats de la llista d'espera: 26 i 27 de setembre, a la mateixa aplicació informàtica de la preinscripció.
 • Matrícula de les places vacants: la matrícula de les places vacants (places que puguin haver resultat vacants després del període de preinscripció i matrícula dels nous alumnes) es farà presencialment a la secretaria del centre el dia 29 de setembre (horari de 9 a 14). La publicació de les possibles vacants es farà el dia 28 de setembre.

*Consulteu horaris dels grups a: horaris grups 17-18

**Informació sobre el test de nivell: Test de Nivell

-Informació sobre els preus: Preus públics i taxes

-Informació sobre com efectuar el pagament de la matrícula: pagament matrícula.

Admissió al cus d'actualització i especialització del nivell C1 d'anglès

Llegiu atentament les instruccions. Per qualsevol incidència o consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb el centre: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 CALENDARI

 • Presentació telemàtica de sol·licituds dels candidats que compleixen el requisit d'accés: de l'1 al 5 de setembre (fins a les 15.00 hores del dia 5 de setembre).

Aplicatiu de preinscripció del C1: https://www.eoidigital.com/preinscripcioc1/alumnes/

 • Presentació presencial de sol·licituds: 5 de setembre fins a les 14.00 hores (a la secretaria del centre).
 • Sorteig per fer la prova d'ordre: 6 de setembre, a les 10.00 hores, als serveis centrals del Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202-226, Barcelona). Consulta pública de resultats a partir de les 18.00 hores, a l'aplicació informàtica de la preinscripció.
 • Prova d'ordre d'accés i lliurament del certificat del B2: el 7 de setembre a les 16.00 hores, aula 104 (primera planta).
 • Sorteig per a l'assignació de places: 18 de setembre, a les 14 hores, als serveis centrals del Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202-226, Barcelona). Consulta pública dels resultats a partir de les 18.00 hores, a l'aplicació informàtica de la preinscripció.
 • Període de matriculació en línia (alumnes admesos): de les 18.00 hores del 18 de setembre fins al 20 de setembre, a la mateixa aplicació informàtica de la preinscripció.
 • Període de matriculació en línia de les places vacants (candidats de la llista d'espera): 26 i 27 de setembre, a la mateixa aplicació informàtica de la preinscripció.

 

 TAXES I PREUS PÚBLICS: aneu a: taxes i preus públics

 NORMATIVA GENERAL D'ADMISSIÓ: http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7351/1604569.pdf

En el següent enllaç trobareu un resum de la informació relativa al procés de preinscripció i matrícula: http://ensenyament.gencat.cat/web/.content/home/departament/publicacions/a-cop-ull/infografia_10.pdf

INFORMACIÓ SOBRE EL TEST DE NIVELL

NOTA IMPORTANT: PER FER EL TEST DE NIVELL HEU DE MARCAR L'OPCIÓ TEST DE NIVELL A L'APLICATIU DE PREINSCRIPCIÓ. 

 El test de nivell té com a únic objectiu determinar a quin curs s'ha de matricular una persona que vol estudiar a l'EOI i que ja té alguns coneixements de l'idioma.

Per als idiomes alemany, anglès i francès es fa una prova unificada per a tot Catalunya. Per tal d'obtenir el màxim d'informació per ubicar el candidat o candidata en el curs adequat:

- es recull informació sobre el tipus d'aprenentatge que ha fet, mitjançant un breu qüestionari i

- es realitza una prova de llengua, que consta de:

a) un test de 60 preguntes d'opció múltiple que avaluen, principalment, l'ús de la llengua. La dificultat de les preguntes augmenta progressivament i el candidat o candidata les haurà d'anar responent, fins arribar a preguntes que estan per sobre del seu nivell.

b) una redacció (expressió escrita), d' aproximadament 75 paraules si el candidat o candidata creu que té un nivell de 1r o 2n curs, o d'unes 100 paraules, en cas d'aspirar a un curs superior (3r, 4t o 5è).

c) una breu entrevista (expressió oral), en el cas d'anglès, per als candidats que puguin accedir a 3r, 4t o 5è.

En els idiomes alemany i francès aquesta entrevista també es farà als candidats que puguin accedir a 2n, 3r, 4t o 5è.

La durada total de la prova escrita depèn de la rapidesa i els coneixements de cada candidat o candidata, però es preveu que no superi els 70 minuts. La prova oral - si escau - té una durada aproximada de 5 minuts.

Els tests de nivell d'altres llengües tenen característiques similars a les descrites; per conèixer-les més detalladament, poseu-vos en contacte amb l'escola on us heu preinscrit.

Els nivells de les EOI són:

CURS

EOI
CERTIFICATS

EOI
NIVELLS

MECR
1r 
2n

Nivell bàsic

A2

3r

Nivell intermedi B1
4t 


Nivell avançat B2

C1* C1 C1

*Per informació sobre accés a C1 consulteu l'enllaç: Accés a C1

Professorat absent

Clica a la imatge per a saber el professorat absent 

Qui hi ha

Hi ha 35 convidats/des i cap membre en línia

Go to top