MATRICULACIÓ EN LÍNIA D'ANTICS ALUMNES de primer a cinquè (pel C1 vegeu baix)

Per tal d’agilitzar el procés de matrícula d’antics alumnes, a l’Escola Oficial d’Idiomes de Valls l’alumne haurà de fer la matrícula pròpia via telemàtica els dies que s’indiquen en el calendari següent i d’acord amb les pautes que s’hi descriuen baix. També pots descarregar-te aquí el full PDF: Instruccions matrícula antics alumnes.

Consulteu horaris del curs 2017-2018: horaris curs 17-18

DATES DE MATRÍCULA

  • 6, 7 i 8 juliol: Alumnes de 1r a 4t del curs 16-17 que han obtingut la qualificació APTE/A i es volen matricular a un grup de la mateixa franja horària.
  • 9 i 10 de juliol: Alumnes de 1r a 4t del curs 16-17 que han obtingut la qualificació APTE/A i que es volen matricular a un grup d'una franja horària diferent.
  • 11 i 12 de juliol: Alumnes de 1r a 5è del curs 16-17 que han obtingut la qualificació NO APTE/A, NO QUALIFICAT/DA,  NO PRESENTAT/DA o que han fet RENÚNCIA a la matrícula.

Per a fer aquesta matrícula, l'alumnat haurà d’entrar a l'aplicatiu de matriculació.

L'aplicatiu de matrícula obrirà cada nou termini a les 9 h del matí, sense tancar l'accès als alumnes que s'havien de matricular en la franja anterior.

L’alumne que no es matriculi dins d’aquest període de matrícula del mes de juliol perdrà la seva prioritat de dia i d’horari respecte als que ja ho hagin fet. Qualsevol incidència relacionada amb la matrícula, l’alumne l’haurà de resoldre els dies 13 i 14 de juliol, presencialment a l’escola.

 

Trasllats a una altra EOI

Els alumnes que es matriculin el mes de juliol no podran preinscriure’s el mes de setembre de la mateixa llengua i curs en una altra escola amb la intenció de traslladar-hi la matrícula feta. El trasllat de matrícula d’una escola a una altra es fa, de manera ordinària, durant el curs i en el cas que l’escola a la qual es vulgui traslladar la matrícula, disposi de places.

De manera extraordinària i dins el període no lectiu, els alumnes oficials, un cop hagin formalitzat la matrícula al seu centre d’origen, poden sol·licitar un trasllat de matrícula a una altra escola els dies 17 i 18 de juliol. La sol·licitud es farà presencialment a l’escola de destinació, i quedarà condicionada a la disponibilitat de places. L’escola de destinació es posarà en contacte amb els alumnes, a través dels mitjans que estableixi, per notificar l’acceptació o la denegació del trasllat. En cas d’acceptació, el procés de trasllat ha d’haver acabat abans del 24 de juliol. La documentació que caldrà aportar en el moment de sol·licitar el trasllat serà el full de pagament de la matrícula. En cas que s’accepti, caldrà tramitar el trasllat d’expedient.

 

Pagament  de la matrícula

 

L’aplicatiu proporcionarà un “Resguard de matrícula oficial – Curs 2017-2018” que s’haurà d’imprimir per fer efectiu l’import de la matrícula als caixers automàtics o SERVICAIXA de La Caixa, en el termini de 24h, a partir de la formalització de la matrícula telemàtica.

En cas d’haver al·legat una reducció o exempció de la matrícula, cal aportar la documentació acreditativa al centre no més tard del 22 de juliol.

 

APLICATIU DE MATRICULACIÓ Accés a l'aplicatiu

Per accedir a l'aplicatiu cal que indiqueu:

usuari= data de naixement  00/00/0000

contrasenya= DNI sense lletra

contrasenya personal (instruccions)

1) Aneu a la pestanya GENERAL  i  MATRICULA ON-LINE

2) Confirmeu o trieu grup.  Consulteu els horaris del curs 2017-18 (NO DISPONIBLE)

3) Trieu les taxes o preus públics, segon escaigui:  

(Ordinària/família nombrosa de categoria general o monoparental/exempts).

Consulteu preus a: Taxes i preus públics.

4) Imprimiu el resguard de pagament.

Podeu pagar per línia oberta: https://portal.lacaixa.es/pagos/impuestosrecibosmatriculas_ca.html

Cas de no fer l’ingrés a través de Línia Oberta, el podreu fer a qualsevol terminal de ServiCaixa. Model d'instruccions de pagament (document PDF).

Un cop fet l’ingrés, és molt important que us imprimiu el comprovant de pagament i que el guardeu com a resguard.

Important:

Disposeu de 24h per fer el pagament de la matrícula als caixers automàtics o Servicaixa de La Caixa. Si no es fa el pagament dins del termini, els codis de barres deixaran de ser efectius i haureu de repetir tot el procés. És possible que ja no disposeu de places al grup que havieu seleccionat. No cal portar el resguard de pagament a l'escola.

Per qualsevol consulta o incidència feu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

---

ATENCIÓ ALUMNES interessats en cursar C1: Si us plau, llegiu atentament la informació d'aquest document pdf: Informació Matrícula C1 Ang. Els alumnes que vulguin fer el curs del C1 faran tots la preinscripció al setembre.

Aplicatiu de preinscripció del C1: https://www.eoidigital.com/preinscripcioc1/alumnes/. Llegiu atentament les instruccions. Per qualsevol incidència o consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb el centre: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Professorat absent

Clica a la imatge per a saber el professorat absent 

Qui hi ha

Hi ha 30 convidats/des i cap membre en línia

Go to top