PREINSC 2017 18

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA DEL NOU ALUMNAT

ATENCIÓ: PER EVITAR ERRORS I INCIDÈNCIES LLEGIU ATENTAMENT LES INSTRUCCIONS.

Tingueu en compte que hi ha dos aplicatius diferents: un per accedir a nivells de primer a cinquè, i un altre per accedir al C1.

Per consultes o incidències no dubteu a posar-vos en contacte amb el centre a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Guia ràpida de la preinscripció dels nous alumnes

PREINSCRIPCIÓ DE PRIMER A CINQUÈ 

CALENDARI

Nota: Algunes d'aquestes dates podrien variar lleugerament, per la pròpia organització del centre. S'informarà puntualment de qualsevol canvi.

 • Presentació telemàtica de sol·licituds: de l'1 al 5 de setembre (fins a les 15.00 hores del dia 5 de setembre). Si heu de fer test de nivell marqueu-ho a la sol·licitud. Si accediu a un nivell superior a primer, haureu de lliurar el certificat (de forma presencial o en línia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) que permet l'exempció del test, i també haureu d'escollir horari a l'aplicatiu.*

Aplicatiu de preinscripció: https://www.eoidigital.com/preinscripcio/alumnes/

 • Presentació presencial de sol·licituds: 5 de setembre fins a les 14.00 hores (a la secretaria del centre, per qui no ho pugui fer per internet).
 • Sorteig per a l'assignació de places de test de nivell: 6 de setembre, a les 10.00 hores, als serveis centrals del Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202, Barcelona). Consulta pública de resultats a partir de les 18.00 hores, a l'aplicació de la preinscripció.
 • Test de nivell: del 7 al 14 de setembre (cal consultar el dia i l'hora assignats al web del centre). **
 • Tria d'horari a l'aplicació de preinscripció* (només alumnes que han fet el test de nivell): de les 10 hores del 15 de setembre fins a les 13 hores del 18 de setembre.
 • Sorteig per a l'assignació de places: 18 de setembre, a les 14 hores, als serveis centrals del Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202, Barcelona). Consulta pública de resultats a partir de les 18.00 hores, a l'aplicació de la preinscripció.
 • Període de matriculació en línia dels alumnes admesos: des de les 18.00 hores del 18 de setembre fins al 20 de setembre, a la mateixa aplicació informàtica de la preinscripció.
 • Període de matriculació en línia dels candidats de la llista d'espera: 26 i 27 de setembre, a la mateixa aplicació informàtica de la preinscripció.
 • Matrícula de les places vacants: la matrícula de les places vacants (places que puguin haver resultat vacants després del període de preinscripció i matrícula dels nous alumnes) es farà presencialment a la secretaria del centre el dia 29 de setembre (horari de 9 a 14). La publicació de les possibles vacants es farà el dia 28 de setembre.

*Consulteu horaris dels grups a: horaris grups 17-18

**Informació sobre el test de nivell: Test de Nivell

-Informació sobre els preus: Preus públics i taxes

-Informació sobre com efectuar el pagament de la matrícula: pagament matrícula.

Admissió al cus d'actualització i especialització del nivell C1 d'anglès

Llegiu atentament les instruccions. Per qualsevol incidència o consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb el centre: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 CALENDARI

 • Presentació telemàtica de sol·licituds dels candidats que compleixen el requisit d'accés: de l'1 al 5 de setembre (fins a les 15.00 hores del dia 5 de setembre).

Aplicatiu de preinscripció del C1: https://www.eoidigital.com/preinscripcioc1/alumnes/

 • Presentació presencial de sol·licituds: 5 de setembre fins a les 14.00 hores (a la secretaria del centre).
 • Sorteig per fer la prova d'ordre: 6 de setembre, a les 10.00 hores, als serveis centrals del Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202-226, Barcelona). Consulta pública de resultats a partir de les 18.00 hores, a l'aplicació informàtica de la preinscripció.
 • Prova d'ordre d'accés i lliurament del certificat del B2: el 7 de setembre a les 16.00 hores, aula 104 (primera planta).
 • Sorteig per a l'assignació de places: 18 de setembre, a les 14 hores, als serveis centrals del Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202-226, Barcelona). Consulta pública dels resultats a partir de les 18.00 hores, a l'aplicació informàtica de la preinscripció.
 • Període de matriculació en línia (alumnes admesos): de les 18.00 hores del 18 de setembre fins al 20 de setembre, a la mateixa aplicació informàtica de la preinscripció.
 • Període de matriculació en línia de les places vacants (candidats de la llista d'espera): 26 i 27 de setembre, a la mateixa aplicació informàtica de la preinscripció.

 

 TAXES I PREUS PÚBLICS: aneu a: taxes i preus públics

 NORMATIVA GENERAL D'ADMISSIÓ: http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7351/1604569.pdf

En el següent enllaç trobareu un resum de la informació relativa al procés de preinscripció i matrícula: http://ensenyament.gencat.cat/web/.content/home/departament/publicacions/a-cop-ull/infografia_10.pdf

Professorat absent

Clica a la imatge per a saber el professorat absent 

Qui hi ha

Hi ha 3 convidats/des i cap membre en línia

Go to top