Com efectuar el pagament  de la matrícula

 

El mateix aplicatiu de preinscripció proporcionarà un “Resguard de matrícula oficial – Curs 2017-2018” que s’haurà de fer efectiu als caixers automàtics o SERVICAIXA de La Caixa, en el termini de 24h, a partir de la formalització de la matrícula telemàtica. Model d'instruccions de pagament (document PDF).

 

-En cas d’haver al·legat una reducció o exempció de la matrícula, cal aportar la documentació acreditativa al centre no més tard 6 d'octubre. En aquest cas ho haureu d'indicar a l'aplicatiu, triant les taxes o preus públics, segon escaigui:  ordinària/família nombrosa de categoria general o monoparental/exempts, etc.

 

Consulteu preus a: Taxes i preus públics.

Un cop fet l’ingrés, és molt important que us imprimiu el comprovant de pagament i que el guardeu com a resguard.

Important:

Disposeu de 24h per fer el pagament de la matrícula. Si no es fa el pagament dins del termini, els codis de barres deixaran de ser efectius i haureu de repetir tot el procés. És possible que ja no disposeu de places al grup que havieu seleccionat.

Per qualsevol consulta o incidència feu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Professorat absent

Clica a la imatge per a saber el professorat absent 

Qui hi ha

Hi ha un convidat/da i cap membre en línia

Go to top