Flexibilització de l'itinerari educatiu: matrícula d'actualització en cursos inferiors

Les persones que ja hagin cursat i superat amb anterioritat cursos de les escoles oficials d’idiomes que condueixen a l’obtenció d’un certificat, i que vulguin actualitzar-ne els coneixements, poden sol·licitar matricular-se en l'últim curs realitzat o en qualsevol dels cursos inferiors, sempre que hagin transcorregut dos cursos des de l’obtenció del certificat...

El Departament d'Educació ha publicat una oferta de formació a les EOI per a docents, per al curs 2020-2021 (programa PIA +).

Consulteu tota la informació a: 

http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formaciogeneralprofessorat/llengues/accions_llengues_estrangeres_curriculars/cursos-eoi-ioc/

 

parla 3

Publicada al DOGC la convocatòria d’ajuts per als estudiants matriculats en una universitat catalana per promoure la formació i l’acreditació de terceres llengües, (programa Parla3). Més info. aquí:  http://futurambidiomes.gencat.cat/

Atenció: aquest horari pot veure's afectat per la situació de pandèmia.

L'alumnat que vulgui accedir presencialment al centre haurà de sol·licitar cita prèvia enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

HORARI D'HIVERN

Secretaria: a partir del 28 de setembre, tots els matins de 9.00 a 14.00 hores; tardes dilluns i dimarts de 16.00 a 19,30 hores, i dijous de 16.00 a 19.00 hores.

Per agilitzar les consultes podeu enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

HORARI D'ESTIU

Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h.

A partir del 27 de juliol i fins el 31 d'agost (ambdós inclosos) el centre romandrà tancat.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER FORMALITZAR LA MATRÍCULA OFICIAL

(nivells 1,2,3,4,5)

  • Original i fotocòpia del DNI / NIE/PASSAPORT i resguard del full de preinscripció.
  • Original i fotocòpia de la certificació que ha permès l’exempció del test de nivell, si s’escau. En cas de dubte consulteu:https://www.eoidigital.com/preinscripcio/alumnes/
  • Original i fotocòpia de la documentació que dóna dret a la reducció o exempció de taxes i/o preus públics (família nombrosa, discapacitat, etc.).
  • NOMÉS ALUMNES D’ESO: justificant del seu horari pel curs 2015-16, i a més un document que acrediti quin idioma cursa a l’ESO com a primera llengua estrangera.


NOTA: La formalització de la matrícula implica l'acceptació de la normativa del centre
.

EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS

A partir del 8 de juliol es podran recollir els títols de l'A2 (segon) i B1 (tercer).

A partir del 8 de juliol podreu passar a sol·licitar els títols de B2 (cinquè) i del C1.

ATENCIÓ ALUMNES: 
Si el vostre grup és de Dilluns-Dimecres-Dv les classes comencen el dia 28 de setembre.
Si el vostre grup és de Dimarts-Dijous-Dv les classes comencen el dia 29 de setembre.

Per consultar les vostres notes, consultar número d'expedient, fer la matrícula on-line, etc, cal accedir a aquest aplicatiu (aplicatiu Centrosnet).

Per accedir a l’aplicatiu haureu d’introduir les dades següents:

Usuari: la vostra data de naixement en format 00/00/0000 (barres inclinades incloses)
Contrasenya: el vostre DNI / NIE (sense la lletra del darrere)
Contrasenya Personal d’Alumne/a: per raons de seguretat heu de tenir una contrasenya personal que no us la proporciona l’escola i que no és la mateixa que la del curs Moodle. Si ja teniu una contrasenya personal però no la recordeu o si heu de configurar-la per primer cop, feu clic a “Recordar contrasenya” i segui tots els passos.

Per incidències: consulteu aquest pdf  i/o feu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Go to top