Per consultar les vostres notes, consultar número d'expedient, fer la matrícula on-line, etc, cal accedir a aquest aplicatiu (aplicatiu Centrosnet).

La primera vegada que accediu a l’aplicatiu us haureu de generar una contrasenya personal.

Seguiu les instruccions que trobareu a la pantalla inicial i a partir d’aquell moment haureu d’accedir a l’aplicatiu fent servir el vostre nom USUARI (data de naixement), CONTRASENYA (DNI sense lletra o passaport) i la vostra CONTRASENYA PERSONAL.

NOTA: Si ja us vau generar una contrasenya personal en cursos anteriors no us la cal tornar a generar. Si l’heu oblidat, feu clic a “Recordar contrasenya”.

RECORDEU: Necessitareu aquesta contrasenya personal per a consultar les vostres notes, el vostre expedient acadèmic, etc.

 

NOVETAT: Centrosnet al mòbil

Per baixar-vos l'APP de Centrosnet al mòbil, aneu a la següent pàgina i seguiu les instruccions: http://www.eoivalls.com/index.php/12-novetats/206-app-centrosnet

 

NOVETAT: Accés al programa Centrosnet per a pares d'alumnes menors d'edat

Els pares d'alumnes menors d'edat poden accedir al programa Centrosnet per comprovar les faltes d'assistència, notes finals, etc, dels seus fills/filles.

  1. Per accedir al programa Centrosnet hauran d’introduir la data de naixement i DNI sense lletra (accediu ara a Centrosnet, escollir la pestanya login padres).
  2. Sortirà una finestreta on hauran de posar nova contrasenya i un correu electrònic.
  3. Rebreu un correu d’activació de la nova contrasenya personal. Aquestes dades serviran per entrar a Centrosnet, (sempre escollir "login pares", a partir d'ara.

Per entrar a l'APP de Centrosnet al mòbil

  1. Un cop activada la nova contrasenya, podran accedir a l'APP amb el número d’expedient del fill/a i la contrasenya personal creada. (s'hauran de descarregar l'APP al mòbil). Per baixar-se l'APP de Centrosnet al mòbil, aneu a la següent pàgina i seguiu les instruccions: http://www.eoivalls.com/index.php/12-novetats/206-app-centrosnet.
  2. Cas de tenir dos fills matriculats al centre, haurà d'introduir el número d’expedient del fill/a corresponent cada vegada.
Go to top