PREUS I TAXES DE MATRÍCULA i altres informacions importants

Si us plau, llegiu amb atenció tota la informació sobre preus i taxes de matrícula, instruccions per fer el pagament i la normativa del centre:

-Taxes i preus públics (enllaç).

-Normativa del centre (enllaç).

  • NOTA IMPORTANT: Els llibres no estan inclosos en el pagament de la matrícula ni en el de l'aportació voluntària. Els alumnes han d'adquirir els llibres pel seu compte.

Com efectuar el pagament  de la matrícula

 

El mateix aplicatiu de preinscripció proporcionarà un “Resguard de matrícula oficial – Curs 2019-2020” que s’haurà de fer efectiu o bé per Caixabank Now (antiga Línia oberta) o bé als caixers automàtics de La Caixa, en el termini de 24h, a partir de la formalització de la matrícula telemàtica.

-En cas d’haver al·legat una reducció o exempció de la matrícula, ho heu d'indicar a l'aplicatiu, triant les taxes o preus públics, segon escaigui:

ordinària/família nombrosa de categoria general o monoparental/exempts. També haureu d'aportar la documentació acreditativa al centre abans de l'inici de les classes.

Un cop fet l’ingrés, és molt important que us imprimiu el comprovant de pagament i que el guardeu com a resguard durant tot el curs.

Important:

Disposeu de 24h per fer el pagament de la matrícula. Si no es fa el pagament dins del termini, els codis de barres deixaran de ser efectius i haureu de repetir tot el procés. És possible que ja no disposeu de places al grup que havieu seleccionat.

Per qualsevol consulta o incidència feu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

NOTA IMPORTANT: Els llibres no estan inclosos amb la matrícula. L'alumnat  els ha d'adquirir pel seu compte.