PREUS I TAXES DE MATRÍCULA i altres informacions importants

Si us plau, llegiu amb atenció tota la informació sobre preus i taxes de matrícula, instruccions per fer el pagament i la normativa del centre:

-Taxes i preus públics (enllaç).

-Normativa del centre (enllaç).

Com efectuar el pagament  de la matrícula

 

El mateix aplicatiu de preinscripció proporcionarà un “Resguard de matrícula oficial – Curs 2019-2020” que s’haurà de fer efectiu o bé per Caixabank Now (antiga Línia oberta) o bé als caixers automàtics de La Caixa, en el termini de 24h, a partir de la formalització de la matrícula telemàtica.

-En cas d’haver al·legat una reducció o exempció de la matrícula, ho heu d'indicar a l'aplicatiu, triant les taxes o preus públics, segon escaigui:

ordinària/família nombrosa de categoria general o monoparental/exempts. També haureu d'aportar la documentació acreditativa al centre abans de l'inici de les classes.

Un cop fet l’ingrés, és molt important que us imprimiu el comprovant de pagament i que el guardeu com a resguard durant tot el curs.

Important:

Disposeu de 24h per fer el pagament de la matrícula. Si no es fa el pagament dins del termini, els codis de barres deixaran de ser efectius i haureu de repetir tot el procés. És possible que ja no disposeu de places al grup que havieu seleccionat.

Per qualsevol consulta o incidència feu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

NOTA IMPORTANT: Els llibres no estan inclosos amb la matrícula. L'alumnat  els ha d'adquirir pel seu compte.