Instruccions per efectura el pagament de la matrícula

La formalització de la matrícula de l'antic alumnat es farà a l'aplicatiu Centrosnet.

El mateix aplicatiu proporcionarà el “Resguard de matrícula oficial – Curs 2020-2021” que s’haurà de fer efectiu o bé per Caixabank Now (antiga Línia oberta) o bé als caixers automàtics de La Caixa, en el termini de 24h, a partir de la formalització de la matrícula telemàtica.

-En cas d’haver al·legat una reducció o exempció de la matrícula, ho heu d'indicar a l'aplicatiu, triant les taxes o preus públics, segon escaigui: ordinària/família nombrosa de categoria general o monoparental/exempts. També haureu d'aportar la documentació acreditativa al centre.

Un cop fet l’ingrés, és molt important que us imprimiu el comprovant de pagament i que el guardeu com a resguard durant tot el curs.

Important:

Disposeu de 24h per fer el pagament de la matrícula. Si no es fa el pagament dins del termini, els codis de barres deixaran de ser efectius i haureu de repetir tot el procés.

És possible que ja no disposeu de places al grup que havieu seleccionat.

Per qualsevol consulta o incidència envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

NOTA IMPORTANT: Els llibres no estan inclosos en el pagament de la matrícula ni en el de l'aportació voluntària. L'alumnat ha d'adquirir els llibres pel seu compte.

Avís: Tot i que l’aplicatiu de matrícula us informa que heu d’enviar el comprovant de pagament al centre, no cal que ho feu. Només ho han de fer les persones que gaudeixen d’alguna bonificació de matrícula (famílies nombroses o monoparentals, persones amb discapacitats, …) si no ens han lliurat mai cap document acreditatiu de la seva condició o si el que ens han lliurat amb anterioritat ja no és vigent.